Δράσεις

Παρουσίαση βιβλίου “Θεσσαλονίκη 100 Μικρές Ιστορίες”

Το Οκτώβριο του 2017, ο Γιάννης Καραμήτσιος παρουσίασε, μαζί με τον Στέφανο Τσιτσόπουλο και τον Κώστα Γιαννακίδη, το βιβλίο του “Θεσσαλονίκη 100 Μικρές Ιστορίες”, στο βιβλιοπωλείο του Ιανού στην Αθήνα.

Παρέμβαση του Γιάννη Καραμήτσιου (1:18 με 1:26) στην εκδήλωση των Οικολόγων Πράσινων για το μέλλον της ΔΕΘ.

Υποστηρίζει τη μεταφορά της ΔΕΘ στα δυτικά της πόλης, αρκεί βέβαια να τηρηθούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Συνέντευξη του Γιάννη Καραμήτσιου στη Ματίνα Μανδαλάκη για το σωματείο “Θεσσαλονίκη 21ος αιώνας”, τους στόχους και τις αρχές του

(13 Απριλίου 2021)

Σέιχ Σου: το περιαστικό δάσος της Θεσσαλονίκης και τι μπορούμε να κάνουμε για την προστασία του
18 Νοεμβρίου 2021

Ο Γιάννης Καραμήτσιος και η Μερσίνη Παπαδοπούλου, από το σωματείο “Θεσσαλονίκη 21ος αιώνας”, συζητούν μαζί με τον καθηγητή δασολογίας κ. Θεοχάρη Ζάγκα για τον ρόλο και την προστασία ενός πολυλειτουργικού δάσους.

Παραλιακό μέτωπο Θεσσαλονίκης: η ανάπλαση, ο σχεδιασμός και οι ευκαιρίες
27 Ιανουαρίου 2021

Το παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης, από το Καλοχώρι μέχρι το Αγγελοχώρι, θα αναπλαστεί μέσα στα επόμενα δέκα χρόνια. Συζητούμε με τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Δικτύων Κ.Μακεδονίας, κ. Πάρη Μπίλλια, τον νυν σχεδιασμό και τα πρότζεκτ που περιλαμβάνονται.

Επιχειρηματικότητα στη Θεσσαλονίκη του 21ου αιώνα, τα προβλήματα και οι ευκαιρίες
19 Φεβρουαρίου 2022

Το σωματείο “Θεσσαλονίκη 21ος αιώνας” φιλοξένησε τον κ. Θάνο Τζήμερο, πρόεδρο του συνασπισμού “Δημιουργία”, και εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου και της κοινωνίας των πολιτών, σε μία συζήτηση για τα προβλήματα, τις παθογένειες, τις ευκαιρίες και τα λαμπρότερα παραδείγματα για την επιχειρηματικότητα στη Θεσσαλονίκη και την Ελλάδα.